Bewustzijn

Mijn Perceptie

de manier waarop ik de wereld en het leven zie er ervaar…

Na vele inzichten ben ik tot de volgende conclusie gekomen. Even een disclaimer en dit geld meteen voor alle info op deze website… 

Dit is hoe ik het leven zie en ervaar, dit betekent niet dat ik pretendeer dat dit de enige waarheid is het is in dit nu moment mijn waarheid, vanuit liefde…

Al sinds ik klein was kan ik me herinneren dat ik me afvroeg waarom wij mensen hier op aarde zijn… Nu ik voor mezelf het antwoord heb gevonden zal ik dit met jullie delen…

Ik geloof dat de reden dat wij als ziel in een lichaam (vleespak) incarneren is omdat wij (oftewel het bewustzijn) wil ervaren, leren en ontwikkelen. Ik zou het ook bewustzijnsverruiming kunnen noemen. 

Het doel is (als je al van een doel kunt spreken) dat we allemaal onderweg zijn naar vervolmaking. Wat niets meer of minder betekent dan dat we door duister en licht uit vrije wil weer bij eenheid uitkomen. 

Er was eens een bewustzijn (de bron) die zich afvroeg wat kan ik allemaal zijn? Er volgde een knal waardoor het bewustzijn zich opdeelde in een heleboel kleine stukjes en dat zijn wij(zielen) en alle andere wezens in deze cosmos. 

Onze zielen incarneren steeds opnieuw en natuurlijk niet alleen op de aarde om te groeien en te leren. We doen fijne dingen en minder fijne dingen en dit dragen we mee door al deze incarnaties als een soort rugzak. 

De aarde is een speciale plek omdat er een soort vergetelheids laag omheen zit, als we hier incarneren zijn we de rest even vergeten. Dit zorgt natuurlijk voor een extra uitdaging, maar het herinneren blijft mogelijk als je ontdekt hoe dat werkt. 

Ook is de aarde bijzonder omdat in deze wereld zoals mij verteld is de hoogste vorm van polariteit is. Dit wil zeggen het verschil tussen licht en donker, goed en slecht etc. 

Mijnsinziens is het doel om vanuit vrije wil naar een eenheidsfrequentie te bewegen. 

Wat dit voor mij concreet inhoud is dat als we onze schaduwkanten kunnen ontdekken we deze in het licht kunnen zetten en zo kunnen transformeren naar eenheid. 

Eenheid is voor mij een synoniem voor (ECHTE) liefde. 

Veel liefs, een andere JIJ